Halligan omgång 13, näst sista omgången spelad

Onsdagen den 21/3 spelades den 13:e omgången av Halligan, vilken var den näst sista omgången  för säsongen. Nu återstår bara omgång 14 och därefter den avslutande Hallcupen. Anmälningslistan till Hallcupen finns i bowlinghallen, glöm inte att anmäla dig senast den 14/4.

I division 1 är det oförändrat i tabell-toppen. Lag Katla ligger fortfarande kvar på 1: plats, tätt följda av Ikea 1. Under onsdagen knappade Ikea 1 in ytterligare 3 poäng på Katla och det skiljer nu endast 1 poäng  mellan lagen.

Kampen om 1:a platsen kommer avgöras i den allra sista omgången - upplagt för en riktig rysare med andra ord. Team WS ligger kvar på en 3:e plats, dock nu utan chans att komma ikapp de två tätlagen.

Även i division 2 är tabellen oförändrad efter onsdagens matcher. På 1:a plats återfinner vi lag Skrova, följda av Ikea 3 och H-Järn och precis som för division 1 kommer division 2  avgöras i sista ligaomgången den 28/3.

Ett extra grattis till Ikea 3 som tog hem kvällens derbyseger mot Ikea 2 och som samtidigt fick revansch från föregående möte.

Kvällens högsta slagningar på 3 serier:

Division 1
Daniel Stefansson, Ikea 1 (629)
Kenneth "Hajen" Johansson, MacAllan (553)
Robin Stefansson, Ikea 1 (533)
Lars "Tur-striken" Wiberg, Team WS (533)

Division 2
Anders Österdahl, Ikea 2 (579)
L-E Ståhlgren, Skrova (551)
Torgny Häll, H-Järn (519)
Ingela Berg, Ikea 3 (506)

Tabellerna är uppdaterade med aktuella resultat både på tv-skärmarna och på anslagstavlan i Bowlinghallen, samt i "Ligaservice":
http://www.sbhf.se/ligaservice/index.php/league/index?parentId=18

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter