Seger för Hultsfreds herrar i torsdagens utbytesmatch mot Vetlanda

Under torsdagen spelade Hultsfred SPF's herrar och damer ytterligare varsin utbytesmatch mot Vetlanda. Det gästande laget var så ivriga att dom tagit fel på tiden och var på plats före alla andra.
Dock orsakade det inga som helst problem utan skapade bara mer tid att umgås och fika tillsammans.

Dagens första match slutade med en säker seger för Hultsfreds herrar. Matchresultatet blev 5210-4877, dvs. en hemmaseger med hela 333 poäng. Högsta slagningarna i Hultsfred gjordes av Lars Wiberg (760), Lars-Erik Ståhlgren (707) & Sture Olofsson (639).

Den följande dammatchen blev en riktig rysare där tjejerna i Hultsfred förlorade med minsta möjliga marginal. Slutresultatet blev 4541-4575 och en seger till bortalaget med bara 33 poäng. Bästa dam i Hultsfred blev Ann-Christin Edgren (625), tätt följd av Gunborg Nilsson (609) & Elisabeth Ericsson (603).

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter