Halligan omgång 19 - Ikea 1 ohotade i division 1

Efter onsdagens spel i Halligan återstår det nu endast 2 omgångar av säsongen 2018/2019.

I division 1 vann Ikea 1 ytterligare en match och har därmed säkrat seriesegern. Kampen om 2:a och
3:e platsen är dock fortfarande en öppen historia. Vad gäller den nedre halvan av tabellen är det fortsatt  väldigt jämt och lagen har fortfarande möjlighet att knipa en högre placering än vad de har just nu.

Team Rodheland leder division 2 och har segern inom räckhåll, men Skobes och K-Viken har möjlighet att sluta på samma poäng förutsatt att dom vinner sina 2 sista matcher samtidigt som Team Rodheland förlorar sin sista.

Glöm inte bort att anmäla dig till Hallcupen som är avslutningen på säsongen. Hittills har 24 spelare skrivit upp sig på listan, men det finns plats för fler. Tävlingen spelas lördagen den 13 april och är kostnadsfri. Det enda kravet för att få delta är att du har spelat minst 3 matcher under säsongen. 

I Hallcupen tävlar du individuellt i en utslagstävling där motståndarparen till matcherna i steg 1 lottas fram. Vi spelar 3 serier i varje steg utom i det sista finalsteget då endast 4 spelare återstår.

Kvällens högsta slagningarna (rent) på 3 serier:

Division 1
Robin Stefansson, Ikea 1 (608)
Emma Billing, Pumorna (550)
Sten-Åke Carlsson, SJ (550)

Division 2
Rasmus Rodheland, Team Rodheland (593)
Mikael Ekström, K-Viken (582)
Torbjörn Rodheland, Team Rodheland (468)

Onsdagen den 4:e april spelar vi omgång 20. Queens och MacAllan har redan spelat sin match och i division 2 kommer Ikea 2 och Skobes köra två matcher var under kvällen. Därefter är omgången komplett.

Tabellerna är uppdaterade med aktuella resultat.
Ligaservice: http://www.sbhf.se/ligaservice/index.php/league/index?parentId=18

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter